New Reception

The main idea of this project was born from the double need to protect the retreat centre so that it can continue to be a peaceful place with the conditions of silence necessary for meditation and at the same time be able to adequately receive the increasing number of visitors and tourists that continually visit the centre.

The new reception building was completed in 2018 and is located across from the prayer wheel, where the stables were previously located. It comprises a well-stocked library where it is also possible to buy incense, books and some postcards, a teahouse and a Gompa or meditation hall where the monthly courses and scheduled activities take place.

Visitors can also consult a map with a detailed description of the pilgrimage path and obtain information.

Once again we dedicate all the merit of having been able to finish these projects for the benefit of all beings and the long life of all our teachers and we thank again all the people who in one way or another collaborated in all these projects, without them, it would not have been possible.